Курс створено командою освітнього проєкту «АгрокебетиPRO: навчання, менторство, працевлаштування та підприємництво» спільно з Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Даний онлайн-курс “Менторська підтримка в агро” має допомогти студентам підготуватись до виробничої практики й більше дізнатись про роботу компаній, отримати практичний досвід та поради від менторів-практиків агробізнесу.  

Даний курс буде корисним для студентів аграрних університетів, молодих спеціалістів в агро, та будь-кого, хто зацікавлений в аграрній галузі та хоче покращити свої знання, підготуватися до виробничої практики та роботи на аграрному виробництві. 

Завдяки проходженню курсу “Менторська підтримка в агро” ви ознайомитесь з діяльністю лідируючих аграрних компаній України, з їх виробничими процесами та отримаєте практичні поради від менторів-практиків - ТОП-менеджерів аграрних компаній. 

В умовах воєнного стану навчальні заклади можуть використовувати розроблений матеріал для практичного навчання студентів та зараховувати опрацювання його як частину або навіть повну виробничу практику тих студентів, які не зможуть пройти практику на аграрних підприємствах фізично.

Курс складається з: 

- 10 відеолекцій з менторами-практиками;

- 10 презентацій від менторів;

- 10 практичних відео-кейсів з виробничими процесами агрокомпаній;

- опитувальника та форми зворотнього зв'язку; 

- тестового завдання для самоперевірки закріплених знань;

- сертифікату про проходження курсу.